Les om Huldeborgs fantastiske sesong!

Huldeborg Barkved ble tidligere i år støttet av MA-Ungdom med 30.000 kroner for å bidra til årets sesong. Her kan dere lese hennes oppsummering av året som har gått.

Huldeborg Barkved ble tidligere i år støttet av MA-Ungdom med 30.000 kroner for å bidra til årets sesong. Her kan dere lese hennes oppsummering av året som har gått.

Trial sesongen 2017 har vært en stor suksess. Støtten fra MA-Ungdom har bidratt til at jeg har kunnet delta på alt av VM, EM, Nordisk og nasjonale konkurranser. Jeg satte meg store mål for sesongen, og de er nådd.

Første og andre VM-runde i USA i sommer var en stor opplevelse.

Vi reiste ned litt før Verdensmesterskapet og opplevde Los Angeles, Las Vegas og tok turen innom Grand Canyon før vi reiste til Kingman hvor løpet skulle arrangeres. Varmen var en stor utfordring for meg og jeg endte til slutt opp med 11 og 12.plass. Det var utrolig jevnt oppover lista og jeg visste jeg kunne bedre.

3 VM-runde fikk jeg 7.plass og karrierebeste i Tsjekkia. Jeg kjørte jevnt og dro fordeler av glatt underlag.

Fjerde og siste VM-runde gikk i Pietramuratai Italia. Jeg var første starter og løpet begynte ikke som forventet. Runden begynte med 2 store feil og jeg trodde allerede da at det var kjørt. Resten av runden kjørte jeg utrolig bra og jevnt. Dette holdt jeg gående til slutten av andre runde. Jeg visste jeg hadde kjørt bra i og med at jeg så mange konkurrenter som slet. Løpet endte med enda et karrierebesteog 5.plass.

Med disse resultatene kom jeg på 9.plass sammenlagt i VM. I og med at jeg kom blant topp 10 har jeg allerede kvalifisert meg til å kunne kjøre Trial GP Women (den høyeste kvinneklassen) neste år også.

Jeg reiste videre til Spania for å representere Norge under Lag-VM. Laget besto av meg, Mette Fidje og Ingveig Håkonsen. Jeg kjørte kvalifiseringen og det endte til slutt med at vi skulle starte først. Det startet veldig bra og vi holdt konsentrasjonen oppe. Da vi kom ut av den siste seksjonen fikk vi vite at vi kom på 3.plass. Dette har lenge vært en drøm, og det var en utrolig god måte å avslutte VM-sesongen på.

Helga etter ble lag-NM i Søgne arrangert hvor jeg, Kristoffer Mæland, Tobias Aasheim og Mathias Voster tok Gull-medalje i Juniorklassen med Simon Stenvik som lagleder.

Under Norges Motorsportgalla i regi av NMF vant vi på kvinnelandslandslaget pris som «Årets Motorsykkelsportsutøver» og «Årets Motorsportsutøver» som er den gjeveste prisen. Det var utrolig stort for oss og vi setter stor pris på at prestasjonene våre blir lagt merke til.

Nå er sesongen over og jeg er utrolig stolt over mine prestasjoner i år. Det er nå jeg skal trene til neste sesong for å klare å klatre enda lenger opp på resultatlistene. Jeg får mye hjelp av Landslaget og Tandberg MC til å utvikle meg så godt som mulig med både treningssamlinger her i Norge og 3 uker i Spania. Nå er det viktigste og få trent så godt som mulig, samt jobbe mot målene for neste sesong.

 

Meritter 2017:

3.plass lag-vm, Spania

5.plass VM, Italia

9.plass sammenlagt i VM

4.plass EM, Latvia

2.plass Nordisk Mesterskap

1.plass Nordisk-lag

2.plass NM

1.plass Lag-NM

2.plass sammenlagt i NorgesCup

Kretsmester Rogaland