MA-Ungdom søker prosjektmedarbeider

Vi søker deg som er dynamisk, utadvent og selvstendig, som også har gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet. Du må kunne vise engasjement, stor fleksibilitet og ta initiativ. 

Kvalifikasjoner:
Vi søker deg som er dynamisk, utadvent og selvstendig, som også har gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet. Du må kunne vise engasjement, stor fleksibilitet og ta initiativ.

Erfaring fra å drive og utvikle prosjekter/kampanjer er en fordel.

Du har evnene til å kunne samarbeide med ulike organisasjoner, både frivillige og offentlige. Du må være en som klarer å begeistre de vi ønsker å samarbeide med, slik at vi får med oss mange på de prosjektene og kampanjene som MA-Ungdom driver.

Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel.
Vi ønsker at du skal ha relevant høyere utdanning.

Førerkort klasse B.

God formidlingsevne både skriftlig og muntlig i møte med ungdom og andre vektlegges, da du vil måtte kommunisere med mange ulike aktører.

Arbeidsoppgaver:
Din hovedoppgave blir å videreføre/utvikle DeathTrip-prosjektet, drifte MA-Ungdom sin vandreutstilling DeathTrip-On the road og drifte vårt undervisningsopplegg om rus i trafikken.  

Du vil blant annet:
– Planlegge og gjennomføre prosjektet DeathTrip, med bl.a. aktivt rekruttere videregående skoler til prosjektet og bruke kampanjene videre i vårt arbeid.
– Holde Kick Off på alle samarbeidsskoler.
– Planlegge og gjennomføre turné for vandreutstillingen DeathTrip-On the road.
– Utvikle nye kampanjer og prosjekter.
– Søke om og rapportere økonomiske tilskudd.

Som ungdomsorganisasjoner flest er det mye aktivitet på ettermiddag, kveldstid og i helger. Det må derfor påregnes en del helge- og kveldsarbeid, og fleksibilitet i forhold til arbeidsoppgaver, reise og arbeidstid.

Annen informasjon:
Det er en 100 % stilling som er finansiert gjennom midler fra Helsedirektoratet.

Stillingen er prosjektbasert og varer fram til 1 juni 2019, med forlengelse ved nye tilskudd fra Helsedirektoratet.

Send inn din søknad via Finn.no her.