Rebekka fra Voss fikk tilbakebetalt hele førerkortet!

Igjen var det tid for å trekke en ny vinner av tilbakebetaling av førerkortet. Dette er en mulighet «Ung på vei mot lappen»-medlemmene i MA-Ungdom har. Den heldige vinneren i år ble Rebekka Sandvik. Hun fikk lappen i november 2016, noe hun synes var stor stas og hadde gledet seg til lenge etter to åt med øvelseskjøring. Rebekka er 19 år og kommer fra Voss i Hordaland. Hun fikk vite om MA-Ungdom gjennom en venninne.

–       Eg fekk vite om MA-ungdom gjennom ei veninne som hadde meldt seg inn. Me var begge veldig klare på å være avhalds fram til me fekk lappen uansett. Så når eg fekk høyre om MA-ungdom, passa dette veldig godt for meg. Det har vore kjekt å være medlem.

Rebekka ble også veldig glad da hun fikk vite at det var hun som hadde vunnet tilbake alle utgiftene hun hadde hatt i forbindelse med førerkortet.

– Det var ei utrulig stor overrasking når eg fekk vite at det var eg som vann. Det hadde eg ikkje forventa, så eg blei selvfølgeleg kjempeglad.

Gjennom hele 2017 har mange sendt inn kvitteringer og kopi av førerkortet. Vi gratulerer alle våre medlemmer som har bestått førerprøven. Det blir ny trekning igjen i slutten av 2018, så fortsett å sende inn til oss. Lykke til videre alle som er på vei mot lappen!