Reisebrev part 2 – Vind, sol og regn i Ålesund

Dagene våre ble tilbragt på rådhusplassen i Ålesund sentrum, og foruten alle årstider på en dag fikk vi gleden av å møte utrolig mange hyggelige mennesker.

Etter to dager i Ålesunds omskiftelige vær takker vi nå for oss. Dagene våre ble tilbragt på rådhusplassen i Ålesund sentrum, og foruten alle årstider på en dag fikk vi gleden av å møte utrolig mange hyggelige mennesker.

I tillegg til gode diskusjoner om ruskjøring har vi fått møte båtturister fra alle verdens land. Selv om min italiensk var litt rusten, og Marens spanskkunnskaper var ikke-tilstedeværende fikk vi hjulpet til med fotografier, fortalt hvor man kan finne turistinformasjonen og gjennomført enkelte samtaler om ruskjøring.

I tillegg til Maren og meg fikk vi også besøk av Kjell-Einar fra MA som sto med oss store deler av dagen. Selv om det ikke var så mange om gikk over rådhusplassen fikk vi noen gode samtaler, med erfaringer som vi tar med oss videre.

I morgen setter vi snuten mot sør, og gjør oss klar for en firetimers kjøretur til Florø hvor vi skal være på Våt moro-festivalen. Regner med dette også blir en kjempeflott opplevelse.

Å kjøre i fylla er dumt. Ikke vær dum!
Kyss og klem
– Kristian